Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Teknisk Säljare till AESSEAL

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? AESSEAL söker just nu teknisk säljare, kanske är det dig vi letar efter?

Tjänstebeskrivning & Erbjudande

Som teknisk säljare hos AESSEAL kommer du inte bara agera försäljare, utan vara lösningsexpert och affärsutvecklare. Du kommer att spela en central roll i att säkerställa en hög servicenivå och affärsmannaskap gentemot kunderna. Din primära uppgift kommer att vara att bedriva fältförsäljning till befintliga och potentiella kunder. Genom att kombinera din erfarenhet av försäljning och industriella komponenter med tekniskt kunnande inom områden som tätningar och packningar, kommer du att fungera som en kompetent rådgivare och ledare i kundmöten.

Genom att kombinera din passion för försäljning med din tekniska expertis blir du en oumbärlig rådgivare och partner för våra kunder. Din förmåga att planera och följa upp dina aktiviteter är avgörande för att uppnå uppsatta försäljningsmål och förse den svenska industrin med produkter och kunskap som förbättrar kunders vardag.

Personprofil

Vi söker en driven och resultatinriktad person med god erfarenhet av försäljning inom industrin. Med din tekniska kunskap och förmåga att förstå kundernas behov blir du en trovärdig partner och rådgivare. Du är en person som gillar att vara problemlösare och genuin i ditt sätt, genom det bygger du långsiktiga samarbeten.

Du är en initiativrik person som trivs med att arbeta självständigt och driva affärer framåt. Din förmåga att förstå kundernas behov är en av dina största styrkor, och du brinner för att hitta lösningar som kan förbättra deras verksamhet. Affärsutveckling och långsiktiga relationer är inte bara en del av ditt jobb, det är en passion.

Då tjänsten kräver tekniskt djup och intresse i kontakter med kunder såväl som leverantörer har du utbildning och/eller praktisk erfarenhet inom teknikområdet, gärna inom tätningar och packningar.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Flexibelt

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM AESSEAL

AESSEAL är ett av de världsledande företagen inom tätningar och packningar med egen produktion i Europa och USA. AESSEAL Nordic AB med huvudkontor och distribution i Stock¬holm, samt service- och försäljningsingenjörer fördelat över landet. Företaget är ett dotterbolag till AES plc i England med en omsättning på över 2 miljard kronor, AESSEAL Nordic AB har fått en stark position på den svenska mark¬naden, som vi nu vill utveckla ytterligare genom nyanställningar.

Nyfiken på mer om arbetsgivare. Besök gärna hemsidan hemsidan: Sweden | AESSEAL


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.