Hoppa till innehåll
AAK Sweden AB logotyp

Processoperatör - Neutralisation & Bleaching

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker nu en Processoperatör till Neutralisation & Bleaching i Karlshamn

Om tjänsten

Vi söker nu en Processoperatör till vår avdelning Neutralisation & Bleaching.

Avdelningen ansvarar för rening av vegetabiliska oljor, antingen för leverans direkt till kund eller för vidare förädling i vår anläggning i Karlshamn.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär i första hand mottagningskontroll och lossning av tillsatser och vegetabiliska oljor samt provtagning av oljor. Andra förekommande arbetsuppgifter är bl.a. drift och övervakning av anläggningen samt kringliggande supportsystem.

I rollen som skiftgående operatör ansvarar du för avdelningens dagliga drift. Tjänsten innebär även ett nära samarbete med våra planerings- och underhållsavdelningar. Då processerna har varierande automationsgrad ingår både styrning via styrsystem såväl som manuell styrning av process.

Höga krav ställs på att man är självgående efter upplärning för de vanligaste arbetsuppgifterna samt förmåga till felsökning och problemlösning vid behov. Du blir en viktig del i teamet och en förutsättning för att nå avdelningens mål.

Din placeringsort kommer att vara i Karlshamn och du kommer rapportera till chef för Neutralisation & Bleaching. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidens förläggning är 2-skift.

Vem är du?

Erfarenhetsbakgrund:

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom teknik/natur eller motsvarande erfarenhet från arbete som operatör inom process- eller tillverkningsindustri.

Vi önskar även att du har datavana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna SAP.

Personliga förmågor:

Du har en vilja att utveckla både dig själv och vår process. Som person tar du stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Bland personliga egenskaper värdesätter vi att du är noggrann, har förmågan att ha ordning och reda samt kan prioritera för att nå uppsatta mål. Du gillar teknik och problemlösning

Du erbjuds ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen och gruppen.

Hos oss står kvalitet, initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktperson

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår chef för
Neutralisation & Bleaching Damir Karas på telefon 0731-512613 eller via mail damir.karas@aak.com

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Marie Sundström, HR Business Partner, telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt, dock senast den 19 maj 2024. Urval sker löpande. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag
AAK Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, foodservice och kroppsvård. Våra 4.000 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 16 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.
AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Vår anläggning i Karlshamn är en multifabrik. Här finns företagets alla verksamhetsområden representerade. Svenskodlad raps är en viktig råvara medan ett stort antal olika vegetabiliska fetter skeppas direkt till fabriken i Karlshamn från odlarländerna i Europa, Asien, Afrika och Amerika. Norden är en viktig hemmamarknad medan specialprodukter exporteras från Karlshamn över hela världen.