Vi söker psykolog till BUP-mottagning!

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker nu en legitimerad psykolog till ett uppdrag på BUP-mottagning på en av östkustens charmigaste orter! Uppdraget är på 80%. Vi står för resor och boende vid behov. Uppdragsperioden är : 1 Juli - 31 December, med möjlighet till semesterperiod under sommaren om så önskas. Arbetstiden är vardagar kl. 8-17.

Dina arbetsuppgifter

Utredningar och behandling av barn och ungdomar.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har:
  • svensk legitimation som psykolog
  • minst två års yrkeserfarenhet
  • tidigare erfarenhet av arbete som psykolog på BUP
  • goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Registrera dina uppgifter och ditt CV via vår hemsida för att kunna ta del av våra aktuella uppdrag!
Jobbfakta
Ort
Västervik
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Psykolog

Ring Malin Engström, 0723-811404

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 maj

Om företaget