Vi söker psykologer för konsultuppdrag!

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker legitimerade psykologer som är intresserade av att jobba på konsultuppdrag i olika verksamheter runt om i landet! Som psykolog hos Centric kan du välja om du vill jobba på långa eller korta uppdrag.

Dina arbetsuppgifter

Tydlig arbetsbeskrivning ges inför varje specifikt uppdrag.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har:
  • svensk legitimation som psykolog
  • minst två års yrkeserfarenhet
  • goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Registrera dina uppgifter och ditt CV via vår hemsida för att kunna ta del av våra aktuella uppdrag!
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Psykolog

Ring Malin Engström, 0723-811404

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 mars

Om företaget