Vi söker materialhanterare till Scania

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Har du erfarenhet av materialhantering och/eller truckörning? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu materialhanterare för längre uppdrag på Scania. Du kommer att arbeta med att hantera flödet av produktionsmaterial, där både materialhantering och truckkörning ingår.

Formell kompetens
 • Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium med minst godkänt i de gymnasiegemensamma ämnena svenska, engelska, matematik och idrott. Alternativt fem års relevant yrkeserfarenhet.
 • Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
 • Du har en god fysik.
 • Du kan jobba skift.
 • Du har B-körkort.
 • Hälsovanor som skapar goda förutsättningar för en långsiktig och hållbar arbetsfö
OBS! Var noga med att ange vilka truckbehörigheter du har samt vilken utbildningsleverantör som utfärdat ditt truckkort.
 • Truckkort är meriterande
 • Maskinvana är meriterande
Har du truckbehörigheterna A1-4, B1-4 samt D1 är det mycket meriterande.

Din bakgrund

Vi söker både dig som har mycket erfarenhet av att jobba inom industri och dig som nyligen har avslutat din gymnasieutbildning.

Viktigt för oss är att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av lojalitet samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade materialhanterare som trivs med att arbeta fysiskt och har förståelse för hur en god hälsa och ergonomi påverkar arbetsprestationen på ett positivt sätt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och motiverad och vill bidra till arbetsgruppens dynamik. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ Tillsvidare/Heltid/ Oskarshamn

Tillträdesdag

Välkommen med din ansökan snarast då vi redan nu påbörjar vårt urval!

Information
 • Drogtest och hälsotest genomförs innan anställning.
 • Betyg och övriga intyg tas med vid eventuellt intervjutillfälle.
 • Körkort och truckkort tas med vid eventuellt intervjutillfälle.
Om du går vidare i processen kontaktar vi dig för en telefonintervju senast v.52
Hör vi inte av oss är du inte aktuell för just den här tjänsten, utan är välkommen att söka på nytt nästa gång vi letar nya medarbetare.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se