Vi söker engagerade industriarbetare till Kährs i Nybro

Om jobbet

Om företaget

Kährs Group är en världsledande golvtillverkare inom trä- och plastgolv med en rad starka varumärken som Kährs, Karelia och Upofloor i portföljen. Företagets innovationer har format branschen genom historien och Kährs arbetar målmedvetet med att förse marknaden med nya innovativa golvlösningar. Kährs levererar produkter till mer än 70 länder och är marknadsledande i Sverige, Finland, Norge och Ryssland och har en stark position även på andra viktiga marknader som Storbritannien och Tyskland. Koncernen sysselsätter cirka 1 550 personer och har en årlig omsättning på cirka 300 miljoner euro.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning.

Varierande skiftformer förekommer, det är därför av största vikt att du är flexibel när det gäller arbetstider.

Vissa arbetsuppgifter kan vara tunga att utföra och utförs under högt tempo.

Formell kompetens
  • Gymnasiekompetens, det är meriterande om du har teknisk alternativt industriell inriktning
  • Erfarenhet inom industri och/eller ett starkt tekniskt intresse
  • Datorvana
  • Goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift
  • Grundläggande kunskaper i engelska
  • Truckkort (meriterande)
  • Körkort samt tillgång till bil
Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av industrin, det är meriterande om du tidigare har arbetat inom processindustrin. Du har med fördel erfarenhet som maskinställare eller har arbetat med andra tekniska uppgifter inom industrin. Vi välkomnar också ansökningar från dig som inte har så mycket arbetslivserfarenhet inom industrin men som har ett tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig mer.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, självständig och engagerad. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är kvalitetsinriktad och säkerhetsmedveten. Vidare är du initiativrik, gillar att arbeta målinriktat samt kommer gärna med förbättringsförslag.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid och deltid/2-skift, nattskift samt helgskift/ Nybro

Tillträdesdag

Omgående

Information

Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan till oss redan idag på www.lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Matilda Melander, 072-254 11 50

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.