Vi söker drivna säljare till Larmföretag i Kalmar

TopWork · Försäljning · Igår

Om jobbet

Om företaget

Vårt kundföretag växer och söker nu nya drivna medarbetare till Kalmarområdet. Företaget erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och med fler än 1,8 miljoner kunder och 6500 anställda i 14 länder är de nummer ett i Europa inom sin bransch. Varannan minut, dygnet runt, året om installeras ett larm någonstans i världen. Vill du vara med på denna spännande resa, tveka inte på att skicka in din ansökan till oss.

Urval till tjänsten sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras av TopWork AB.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med att marknadsföra och sälja smarta inbrotts- och brandkoncept till privatpersoner. Arbetsuppgifterna innebär att genom fältförsäljning (ta kontakt med privatpersoner personligen) dagligen träffa nya människor med olika behov och då hjälpa till att öka deras trygghet och säkerhet i hemmet.

Du kommer att få en gedigen internutbildning genom företaget och få vara en del av ett företag som utvecklar och satsar på sina medarbetare.
Arbetstiderna är måndag till torsdag mellan klockan 14-21 samt söndagar mellan 12-21.

Din profil

Vi söker dig som har en god social förmåga och med en känsla för att alltid leverera bra service till sina kunder. Du ska gilla att tävla och strävar hela tiden efter att vara bäst i de uppgifter du tar dig an. Som person är du målfokuserad och driven och har du en bakgrund inom idrott är detta meriterande. Har du även jobbat inom försäljning är detta ett plus.

B-körkort är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!