Verksamhetschef till HVB-boende i Kalmar län

Om jobbet

Agnig vård och omsorg är ett familjeföretag med huvudkontor i Stockholm. Vi bedriver HVB-hem, träningslägenheter och familjehemsvård.

Vi verkar där det finns behov och vill genom vårt arbete göra livet bättre för individen och därigenom bygga ett bättre samhälle. I vårt arbete står människan i fokus, och vårt arbete genomsyras av kärnvärdena kvalitet, engagemang och utveckling. Vårt huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och vi finns med lokala verksamheter i Hagsätra, Täby, Solna, Alby, Gärdet, Gnesta, Upplands Väsby, Sala och Virserum. Vi tar emot placeringsförfrågningar från hela landet och åker och hämtar barn var de än befinner sig, för att göra övergången till en ny familj så snabb och smidig som möjligt. Nu söker vi tillsammans med Oddwork en Verksamhetschef som ska vara med och driva ett av våra HVB-gruppboenden!

Om tjänsten som Verksamhetschef hos Agnig
Som Verksamhetschef har du en nyckelroll för att verksamhetens dagliga drift, dess höga kvalitet och att arbetet såväl som enheten utvecklas i rätt takt och riktning. Hos Agnig arbetar man utifrån ett salutogent ledarskap. Med det menar man att förhållningssättet och bemötandet i arbetet tar ansats från det som fungerar och vidareutvecklar sedan det mot de mål som sätts för den enskilde. I ett salutogent ledarskap har du som chef uppgifter att tillsammans med medarbetare göra sammanhanget meningsfullt, begripligt och hanterbart. Ju bättre man lyckas med det, desto mer ökar arbetsglädjen bland anställda och insatsen förbättras och kan utvecklas!

I rollen som Verksamhetschef planerar, leder och samordnar du arbetet på enheten och jobbar även aktivt med uppföljning, kvalitetssäkring och vidare utveckling av arbetet. Enheten och verksamheten som du ansvarar för fungerar som ett fristående bolag i bolaget. I detta ansvar ingår arbete som rör såväl personal och rekrytering som ekonomisk budgetering och övergripande utvecklingsplaner.

Vi söker dig som...
... är en lyhörd och konsekvent person som med stor empati brinner för att arbeta med människor i en utsatt position. Du som chef finner stort intresse för dina kollegor och arbetar med en stark vilja att inspirera, uppmuntra och alltid bekräfta positivt beteende. Detta gör dig till en trygg ledare som med gott omdöme och stor samarbetsförmåga tar självständiga beslut. Din lyhördhet gör dig till en god och uppmärksam lyssnare som har förmåga att arbeta med stort kundfokus och som kan hantera relationer på ett professionellt, öppet och positivt sätt.

Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av dig som föreståndare för HVB-gruppboende. Du har kunskap från en högskoleutbildning (180 poäng) inom beteendevetenskap, socionomi, pedagogik eller annan beteendevetenskaplig inriktning. Vi ser att du har erfarenhet inom psykiatri och/eller missbruk och beroendeproblematik. Utöver detta har du även tidigare erfarenhet av Agnigs verksamhetsområde och dess målgrupp samt dokumenterad kunskap om lagstiftning och ledarskap som är relevant för rollen som Verksamhetschef.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Agnig Vård och Omsorg AB.

Vad Agnig erbjuder dig
Hos Agnig erbjuds du en stimulerande och utmanande ledarroll i ett dynamiskt företag med fokus på god kvalitet, utveckling och tillväxt. För rätt person finns goda möjligheter att växa och utvecklas internt inom bolaget! Du kommer arbeta heltid från måndag till fredag med fast lön.

START: Omgående

PLATS: Virserum

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-10-28

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Oddwork startades av tre studenter utifrån Handelshögskolan i Göteborg 2011. Vi kopplar samman talanger med företag över hela Sverige inom försäljning, ekonomi och kundtjänst. Vi lever utifrån att personlighet är A & O och att människor är bäst på det man verkligen brinner för. Därför vill vi på Oddwork alltid veta vem du är, vad du vill och framförallt vad du brinner för! Det är så vi kopplar samman rätt talang med rätt företag och skapar nästa karriärsäventyr.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget