Verksamhetschef till Attendo, särskilt boende, Västervik

Om jobbet

Om tjänsten

Har du ett genuint intresse för mänskliga relationer? Är du dessutom lyhörd, målmedveten och trivs med att vara med och starta upp något nytt?
Attendo söker nu en ny verksamhetschef för särskilt boende i Västervik.

Arbetsuppgifter

Attendo söker nu en verksamhetschef som med kompetens, erfarenhet och omtanke kan driva och utveckla vår verksamhet Lindögården i Västervik. Lindögården ligger vackert beläget i Västervik med närhet till havet och vackra promenadstråk. Verksamheten består av särskilt boende med med 42 boende samt hemtjänst. I Västervik väljer den äldre själv utförare av hemtjänst där Attendo Lindögården strävar efter att alltid vara förstahandsvalet. I verksamheten arbetar en kompetent och erfaren grupp med undersköterskor.

I dina huvudsakliga ansvarsområden ingår;
  • Personalansvar för ca 40 personer.
  • Budget, prognos och uppföljningsarbete.
  • Uppföljning och utveckling av kvalitetsarbetet på enheten.
I rollen som verksamhetschef är du en nyckelperson i verksamheten och driver den mot uppsatta visioner och mål. Du både vårdar och utvecklar relationerna med din personal, myndigheter, organisationer, kunder och deras anhöriga.

Kvalifikationer

Du som söker har akademisk bakgrund inom sjukvård/ beteendevetenskap, och ett par års erfarenhet av en chefsroll. Då tjänsten kräver en kännedom om branschen, ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom äldrevården.

Som ledare är du erfaren, trygg samt en god kommunikatör som har förmågan att få dina medarbetare att växa och ta ansvar. Du har goda kunskaper i Officepaketet, hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift, samt är en skicklig administratör.

Du vet vad det innebär att arbeta med förändrings- och kvalitetsarbete med goda resultat för ögonen. Vi tror att du som person är du målmedveten, effektiv och positiv.
Då du kommer att arbeta i en strukturerad verksamhet som erbjuder tydliga mål, är det viktigt att du trivs med att ditt resultat är mätbart och synliggjort.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, ett stort engagemang, är flexibel och arbetar strukturerat och effektivt gentemot uppsatta mål. Attendo erbjuder dig förmånliga villkor, ett nära och coachande ledarstöd, samt goda möjligheter till personlig utveckling både inom rollen och på företaget.

Övrigt

Tillträde: Januari 2017, med hänsyn till ev. uppsägningstid.

Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Rebecka Möberg på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande.
Jobbfakta

Ring Rebecka Möberg, 040-120200

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Företaget med sina drygt 17 000 medarbetare omsätter årligen 7 miljarder kronor och finns idag på ett 70-tal orter från Malmö i söder till Kalix i norr samt i Norge och Danmark. Attendo befinner sig nu i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen.