Uppdrag inom Psykiatrin i Kalmar län.

Centric Care · Hälsa & Sjukvård · Sista dagen!

Om jobbet

Om uppdraget

Vi söker nu dig som är Psykiatrisjuksköterska alternativt Sjuksköterska med erfarenhet inom psykiatrin till mindre ort i Kalmar län.
Behovet är ifrån början av 2017- och sträcker sig över hela året, med möjlighet att själv arbeta som det passar dig.

Boende och resor ordnas vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Heldygnsvård på psykiatrisk vårdavdelning.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Minst 2års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet inom psykiatri är meriterande likaså tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Ta gärna kontakt så skall jag berätta mer om uppdraget för dig.
Vänligen
Fredrik Nilsson
Jobbfakta

Ring Fredrik Nilsson, 0768-683514

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget