Teknikkonsult för heltidsuppdrag sökes till Kalmar

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker nu, för kunds räkning, dig som vill anta uppdraget som teknikkonsult. Om du har ett stort teknikintresse och vill hjälpa andra är detta helt rätt tjänst för dig!
Du kommer i första hand att arbeta med support där du kommer att supportera kunders användare på plats. Din uppgift kommer att vara att ge kunderna den bästa möjliga supporten av problem med mjukvara, hårdvara och kringutrustning. Arbetsuppgifterna utgörs av dagligt installations-, service, underhåll samt supportarbete.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Tjänsten är på heltid med arbetstid kontorstid, måndag till fredag. Start enligt överenskommelse. Vi söker dig som ser långsiktigt på tjänsten.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med:
  • Minst ett års erfarenhet av arbete som teknikkonsult, supporttekniker eller motsvarande.
  • Goda kunskaper inom Microsoft, Office365 och Windows Azure
  • Kunskap inom support av datorer och kringutrustning som är anslutna i nätverk.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
  • B- körkort.
Vi tror att du är en person som har genuint intresse av IT-branschen. Du är social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad med ett visst affärsmässigt tänk.

Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!