Systemtekniker med fokus på applikationer till Kalmar Kommun

Academic Work · Data & IT · 10 jan

Om jobbet

Kalmar kommuns IT-avdelning behöver förstärkning i form av en systemtekniker som kommer fokusera på hantering och testning av applikationer. Tjänsten är en fin möjlighet för dig som vill vara med i driften av en stor IT-miljö och samtidigt utvecklas i din yrkesroll som systemtekniker. Passa på och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Kalmar kommun IT-avdelnings räkning en systemtekniker.
Hos Kalmar kommuns IT-avdelning erbjuds du ett varierat och lärorikt arbete, där det är högt i tak. Stämningen på arbetsplatsen karaktäriseras av laganda. För att passa in i rollen måste du vara en duktig lagspelare. Du arbetar vardagar och har möjlighet till viss flextid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kalmar kommuns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto: lin01@academicwork.se)

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Det innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kalmar kommuns IT-avdelning. Konsultuppdraget på Kalmar kommuns IT-avdelning är initialt på sex månader.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med testning och verifiering av applikationer för Windows 10. Du ansvarar för allmän felsökning och felavhjälpning samt paketering via AppV. Även andra arbetsuppgifter inom rollen för systemtekniker kan komma att bli aktuella. Du erbjuds en välutformad introduktion i samband med start.

I den här tjänsten får du möjlighet att arbeta i en komplex IT-miljö med flera tusen användare. Du kommer också att bli en viktig kugge i ett kompetent gäng, där du får möjlighet att utmana dig själv och dina kollegor med dina tankar och funderingar. Då avdelningen kommer att omorganisera sin IT-miljö framöver, så har du här en ypperlig möjlighet att få vara med i detta förändringsarbete.

Vi söker dig som

Har en relevant eftergymnasial utbildning inom data/IT eller motsvarande alternativt har du erhållit dessa kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du har en förståelse och kunskap för felsökning och felavhjälpning samt att du har ett tydligt servicetänk och ett gott kundbemötande då du har mycket kontakt med verksamheten.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Kunskap inom felsökning och felavhjälpning
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då du har mycket kontakt med kunder och kollegor i tjänsten.
Det är meriterande om du har kunskaper i:
 • Windows 10
 • AppV och msi-paketering
 • SCCM
 • Active Directory
Som person är du social och trivs med att arbeta i team. Du samarbetar bra med andra människor, agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer. Det är också viktigt att du är servicemedveten och kan visa upp ett bra bemötande både internt och externt inom verksamheten. För att trivas i rollen ser vi att du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer framåt. Du vågar ta egna initiativ och kan på egen hand komma fram till lösningar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kalmar
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

I Kalmar Kommun bor 63 000 invånare i en modern universitetsstad, där havet alltid är nära. Kalmar kommun är en av de största arbetsgivarna, där man inom kommunen har en vision om att bli den mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatsen. Inom kommunens IT-avdelning arbetar 30 medarbetare, uppdelade på 3 avdelningar. Är du deras framtida kollega?