Svetsare

Om jobbet

Vi söker just nu Svetsare till vår verksamhet i Lindås

Vi söker personal som självständigt kan utföra plåt- och svetsarbeten efter ritningsunderlag. Vi söker dig som brinner för att häfta ihop stora stålkonstruktioner, för att sedan slutsvetsa dem. Eftersom det är lyftanordningar vi tillverkar så har vi höga krav på svetskvaliteten och konstruktionernas färdigmått. Vi tror att du är en erfaren manuell MIG/MAG svetsare och har någon form av svetsarprövning/licens för rör eller grovplåt.

För att vara självgående i vår organisation så har du slutbetyg från något gymnasialt industriprogram och erfarenhet från liknande jobb. Ritningsläsning hantering av talmeter och skjutmått är en självklarhet för dig. Vi vet också att du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp, samt att du tar ditt jobb på största allvar.

Vi kan erbjuda ett varierande jobb med stort ansvar, god arbetsmiljö och möjlighet att påverka det dagliga arbetet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet med din kompetens och erfarenhet, så är du välkommen med din skriftliga ansökan till:

info@articcrane.se

Mer info om tjänsten finns på vår hemsida

www.articcrane.se/index.php/news
Jobbfakta
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Artic Crane är ett företag som säljer, konstruerar och tillverkar byggkranar till den engelska industrin.

Vi är inne i en mycket positiv utveckling med stor orderingång samt inflyttade i fräsha moderna industrilokaler i Lindås.


Hitta hit

Visa var