Studenter med servicetänk som diskare sökes till Kalmar

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker dig som vill arbeta i restaurangmiljö i vår kunds varuhus i Kalmar. Vi söker dig som är student och vill ha ett givande extrajobb vid sidan av dina studier!
Vår kund är ett stort värderingsstyrt företag med intresse för livet hemma. Varje produkt de tar fram bygger på deras vision om att göra hemmet till en bättre plats för de många människorna.

Uppdraget i restaurangen innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. För att vara aktuell för tjänsten på deltid krävs det att du är studerande på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är schemalagda med start relativt omgående, främst kvällar och helger, samt vid behov. Arbetstoppen kommer att vara veckorna v47- v2 men för rätt person finns även chans till extrajobb framöver och långsiktigt.

Arbetsuppgifterna består av underhåll av vår kunds restaurangdel och då främst i disken. Där handlar det om att vara flexibel, engagerad och motiverad. Det är även viktigt att du möter du kunden på ett förtroendegivande sätt. Restaurangen är en stor del av varuhuset och ger kunden ett helhetsintryck av sitt besök, din uppgift är att se till att det blir ett positivt intryck.

Du arbetar för att kunden ska få en så bra shoppingupplevelse som möjligt, även under sin tid i restaurangen.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som vill arbeta under senhösten och julen, för rätt person finns även möjlighet för extrajobb framöver. Som person är du självgående, serviceinriktad och tycker om när det är fart och fläkt. Du har ett öga för detaljer och har inga problem med att arbeta i ett högt tempo.

Arbetet kan vara så väl dag, som kväll eller helg och då arbetsplatsen är belägen i utkanten av Kalmar ser vi helst att du bor i närheten eller har körkort och tillgång till bil. Låter detta som en tjänst för dig?

Tveka inte att söka redan idag!
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!