Student till extrajobb som fälttekniker på Fujitsu i Kalmar?

Om jobbet

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb där du kan utvecklas inom it och teknik? Nu söker vi dig som vill arbeta extra som fälttekniker under terminerna. För dig med ett genuint tekniskt intresse är detta arbete ett ypperligt tillfälle att få jobba praktiskt och knyta kontakter och nätverka med branschverksamma.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en student som vill arbeta som fälttekniker parallellt med studierna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du att arbeta ute hos Fujitsus slutkunder med service, felsökning, installation och reparation av PC, skrivare, uttagsautomater och biljettautomater. Resor ingår i tjänsten och du behöver ha tillgång till egen bil. Uppdraget kommer att starta med en introduktion och utbildning ledd av seniora fälttekniker.

Arbetet som fälttekniker inkluderar:
 • Service/support av arbetsplatsutrustning
 • Deskside support
 • Installation/ändring av ny utrustning
 • Service/support av serverutrustning
 • Uppföljning av eventuell felanmälan
Utvecklingsmöjligheter: För dig med ett genuint tekniskt intresse ger detta arbete dig möjlighet att få utöka din praktiska erfarenhet ute i fält. Du får dessutom tillfälle att knyta värdefulla kontakter och att nätverka med andra branschverksamma.

Vi söker dig som
 • studerar någon IT/Teknik-relaterad utbildning på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
 • kan arbeta minst 2 dagar i veckan under terminerna
 • har grundläggande PC-kunskaper och ett stort intresse för it och teknik
 • har goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift, då majoriteten av din kommunikation sker på svenska
 • har B-körkort och tillgång till egen bil
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kundservice, support eller liknande.

Som person är du driven, serviceinriktad och noggrann. Att du är driven visar sig i att du är engagerad och gör allt du kan för att lösa kundens problem. Vi ser det som självklart att du gillar kundkontakt då en stor del av din arbetstid spenderas ute hos kunder. Vidare är du noggrann vilket märks i kvalitén på ditt arbete och att du alltid avslutar dina åtaganden, något som är viktigt då du får stort ansvar över ditt egna arbete. Du har även ett stort intresse för teknik och du är händig i ditt arbete.
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Vid behov, löpande
 • ARBETSTID: Varierande arbetstider mellan 8-18
 • PLATS: Kalmar med omnejd
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

[Fujitsu]( http://www.fujitsu.com/se i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan.