Senior Projekt-

Om jobbet

Om företaget

Vårt kundföretag i Kalmar expanderar och behöver nu förstärka organisationen med fler drivna medarbetare. Företaget arbetar som Projekt-, Projekterings- och Byggledare inom allt från kontor, bostäder, vårdfastigheter, skolor, Stat/Kommun/Landsting och industrier. Hos vårt kundföretag kommer du få en ansvarsfull och utvecklande roll i en positiv och driven grupp.

Tjänsten ska tillsättas snarast så inkom med din ansökan så snart som möjligt!

Dina arbetsuppgifter

Vill du göra något nytt och ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara jobbet för dig.
I tjänsten som Projekt, Projekteringsledare och Byggledare arbetar du i uppdrag som kan vara helhetsåtaganden eller delåtaganden som stödfunktion, allt efter överenskommelse med beställaren. Som erfaren Projekt-, Projekterings- och Byggledare har du direktkontakt med kunden men har hela tiden ett gott samarbete med gruppen och verksamheten.

Låter det intressant så tveka inte över att söka tjänsten så berättar vi mer.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten är du civil- högskoleingenjör i grunden med några års relevant dokumenterad erfarenhet, alternativt lång erfarenhet inom byggbranschen. Då vi söker en senior Projekt-, Projekterings- och Byggledare jobbar du idag som detta alternativt som platschef, beställare eller konsult. Vidare är det ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift, gärna även engelska. Har du dessutom utbildning inom BAS-P, KA (K,N), certifierad besiktningsman eller liknande är det meriterande.

Vi söker dig med en stark drivkraft och en vilja att leverera hög kvalitet. Du är en ansvarstagande person som jobbar lika bra i grupp som enskilt. Att ha kontakt med andra och bygga långvariga relationer är något du värdesätter och känner ett personligt ansvar för. Som person är du social, noggrann och strukturerad och du arbetar efter att hela tiden se möjligheter istället för hinder.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - det lila extra!