Revisorsassistent till bdo med branschens nöjdaste kunder

Academic Work · Ekonomi · 24 dec

Om jobbet

Är du trött på att i din nuvarande roll sitta instängd och vända papper utan möjlighet att få andas frisk luft? Längtar du efter den stimulens som den dagliga kundkontakten medför? Vill du fortsätta din resa hos revisionsbolaget med nöjdast kunder för fjärde året i rad? Tveka då inte att söka rollen hos BDO redan idag!

Förutom branschens nöjdaste kunder erbjuds du ett arbete med passionerade kollegor på ett bolag med siktet inställt på framtiden! Låter det som något för dig?

Information om uppdraget

Academic Work söker för BDO:s räkning flera revisorsassistenter med placering på kontoret i solstaden Kalmar. I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår det att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Du erbjuds en roll där du kommer att få nära kontakt med våra kunder och får stort utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Du kommer ut i hetluften redan från start! Kundbasen kännetecknas till stor del av mindre och medelstora ägarledda bolag och du agerar ofta i en rådgivande roll i relationen med kunden. På BDO ser man sig själv inte bara som en revisionsbyrå utan lika mycket som en relationsbyrå!

För rätt person erbjuds fantastiska utvecklingsmöjligheter då bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede där nyckeln till framgång sitter i medarbetarnas kompetens. För rätt person erbjuds ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär.

Vi söker dig som
  • Har erlagd examen inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision från Högskola eller Universitet
  • Har något, eller några, års arbetslivserfarenhet från rollen som revisorassistent
  • Har god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift såväl på svenska som engelska
Vidare söker vi dig som värnar om hög servicekänsla och ett genuint engagemang då det i stor utsträckning i rollen även ingår en rådgivande roll gentemot våra kunder. Det är också centralt att du har god samarbetsförmåga då man inom BDO ofta arbetar i team. Att du känner igen dig i BDO:s värdeord social, positiv och driven ser vi som en självklarhet.

* Kontaktuppgifter: Rickard Jonsson, 070-161 79 55

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Att BDO har branschens nöjdaste kunder är ingen slump. Det ligger helt i linje med vårt sätt att arbeta. Vi jobbar nära kunden och försöker att göra det där lilla extra varje dag. Det beror till stor del på våra medarbetare som förstår de utmaningar och möjligheter som du möter i din dagliga verksamhet. Vi finns här för att stödja dig och ditt företag till framgång.

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer med fullservice för såväl små som stora företag. Det innebär att vi kan hjälpa till med allt från daglig redovisning och budget till revision, skatt- och affärsrådgivning.