Revisor till BDO med branschens nöjdaste kunder

Academic Work · Ekonomi · 2 jan

Om jobbet

Saknar du utvecklingsmöjligheter och tillfredställelsen som ett kvalitetssäkrat arbete med nöjda kunder ger? Längtar du efter nya utmaningar i en miljö som präglas av engagemang, ambition och affärsmässighet? Vill du fortsätta din resa som revisor hos ett revisionsbolag med nöjdast kunder för fjärde året i rad? Tveka då inte att söka rollen hos BDO redan idag! Förutom branschens nöjdaste kunder erbjuds du ett arbete med passionerade kollegor på ett expansivt bolag med siktet inställt på framtiden!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BDO:s räkning en revisor med placering på kontoret i solstaden Kalmar. Du erbjuds en roll med stort eget ansvar där du kommer att få nära kontakt med våra kunder och får stort utrymme att skapa egna kontakter. Du är involverad i hela kundprocessen och har utifrån ett brett tjänsteutbud möjlighet att hjälpa kunder på många olika plan. Kundbasen kännetecknas till stor del av mindre och medelstora, nationella och internationella ägarledda bolag och du agerar ofta i en rådgivande roll i relationen med kunden. På BDO ser man sig själv inte bara som en revisionsbyrå utan lika mycket som en relationsbyrå!

Hos BDO är det högt i tak med en familjär kultur vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. För rätt person erbjuds fantastiska utvecklingsmöjligheter då bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede där nyckeln till framgång sitter i medarbetarnas kompetens. För rätt person erbjuds ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BDO:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som revisor arbetar du nära företagets kunder med varierad, självständig och komplex revision.

Du kommer till exempel att:
  • Revidera kunders räkenskaper och förvaltning
  • Leda granskningsarbetet ut mot kunder
  • Ha det affärsmässiga ansvaret mot kund för hela revisionsarbetet
  • Agera arbetsledare till ditt team av revisorassistenter
Vi söker dig som
  • Har titeln godkänd eller auktoriserad revisor med akademisk utbildning med inriktning redovisning och revision
  • Har erfarenhet av att sköta och ansvara för omfattande och komplexa revisionsuppdrag
  • Besitter goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska och engelska
Som person är du social med stark servicekänsla och stort engagemang då vi på BDO tror på en nära, personlig och tät dialog med företagets kunder. Du är positiv och ser lösningar där andra ser problem och tycker det är roligare att svara ja än nej. Att jobba i team och samarbeta med kollegor är något som du trivs med. Vidare är du driven och vill alltid göra det lilla extra för att kunderna ska känna mervärde.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Revision
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Att BDO har branschens nöjdaste kunder är ingen slump. Det ligger helt i linje med vårt sätt att arbeta. Vi jobbar nära kunden och försöker att göra det där lilla extra varje dag. Det beror till stor del på våra medarbetare som förstår de utmaningar och möjligheter som du möter i din dagliga verksamhet. Vi finns här för att stödja dig och ditt företag till framgång.

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer med fullservice för såväl små som stora företag. Det innebär att vi kan hjälpa till med allt från daglig redovisning och budget till revision, skatt- och affärsrådgivning.