Redovisningskonsult till BDO

Academic Work · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Vill du fortsätta och fördjupa din kunskap inom redovisning? Längtar du efter den stimulans som den dagliga kundkontakten medför? Vill du fortsätta din resa hos revisionsbolaget med nöjdast kunder för fjärde året i rad? Tveka då inte att söka rollen hos BDO redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BDO:s räkning flera redovisningskonsulter med placering på kontoret i solstaden Kalmar. Du erbjuds en roll där du kommer att få nära kontakt med våra kunder och får stort utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Du kommer ut i hetluften redan från start! Kundbasen kännetecknas till stor del av mindre och medelstora ägarledda bolag och du agerar ofta i en rådgivande roll i relationen med kunden. På BDO ser man sig själv inte bara som en revisionsbyrå utan lika mycket som en relationsbyrå!

För rätt person erbjuds fantastiska utvecklingsmöjligheter då bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede där nyckeln till framgång sitter i medarbetarnas kompetens. För rätt person erbjuds ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult arbetar du nära våra kunder med varierande och självständiga uppgifter inom:
  • löpande bokföring
  • avstämningar
  • löneadministration
  • bokslut, årsredovisningar och deklarationer.
Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning/revision
  • Har erfarenhet av arbete med löpande redovisning och arbete med månads- och årsbokslut
  • Besitter goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska och engelska
Som person är du social då vi på BDO tror på en nära, personlig och tät dialog med de kunder vi jobbar med. Du är positiv och ser lösningar där andra ser problem och tycker det är roligare att svara ja än nej. Du är mycket driven och vill alltid göra det lilla extra för att kunderna ska känna mervärde.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Att BDO har branschens nöjdaste kunder är ingen slump. Det ligger helt i linje med vårt sätt att arbeta. Vi jobbar nära kunden och försöker att göra det där lilla extra varje dag. Det beror till stor del på våra medarbetare som förstår de utmaningar och möjligheter som du möter i din dagliga verksamhet. Vi finns här för att stödja dig och ditt företag till framgång.

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer med fullservice för såväl små som stora företag. Det innebär att vi kan hjälpa till med allt från daglig redovisning och budget till revision, skatt- och affärsrådgivning.