Redovisningsekonom

Om jobbet

Vi söker nu en driven, engagerad och ansvarstagande ekonom. Arbetet består i att självständigt sköta det löpande ekonomiarbetet i ett antal bolag. Du kommer att arbeta med en rad varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, leverantörs-och kundreskontra, bokslutsarbete, redovisning till myndigheter, fraktdokumenthantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Då en majoritet av våra kunder är från utlandet är det viktigt att du pratar god engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, gärna tyska eller polska. Det är ett önskemål att du har en vana att arbeta i Visma Business och Hogia samt har mycket goda kunskaper i
Excel.

Som person är du noggrann, effektiv och flexibel och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är bra på att planera ditt arbete och uppmärksam på detaljer och säkerställer att allt blir rätt. Du har en utvecklad förmåga att kommunicera med andra på ett positivt sätt.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kan tillträdas omgående. Vi tillämpar sex månaders provanställning.cv
Jobbfakta
Ort
Västervik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Kontakt

Mejla Erika Garnyté

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Sweden Pelagic är en av Sveriges största fiskindustrier. Vi arbetar med sillberedning i våra anläggningar i Västervik, på Orust och på Gotland. Sweden Pelagic är delägt av Västkustfisk SVC AB och FF Skagen A/S. På vårt kontor i Västervik har vi samlat administrationen från ytterligare ett antal bolag ingående i Västkustfiskkoncernen.


Hitta hit

Västervik Visa på karta

Visa var