Personbilstekniker Västervik

Om jobbet

Engströms Bil går mot ett nytt rekordår och behöver stärka upp organisationen. Vill du bli en del av ett vinnande team och få möjligheten att jobba med den senaste tekniska utrustningen i ett framgångsrikt och stabilt företag?

Som personbilsteknikerpå Engströms Bil kommer du arbeta med service och reparationer av personbilar. Ett urval av arbetsuppgifter kan vara:
  • Service
  • Motor och växellådsreparationer
  • Avancerade felsökningar
  • Reparation på chassie, bromsar och komfortsystem
Du kommer arbeta i ett trivsamt mekaniker-team i centralt belägna verkstadslokaler i Västervik. Volkswagengruppens bilprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet av dagens bilteknik och är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du har ett stort motorintresse och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Rätt person för uppdraget har vår värdegrund i ryggmärgen - Positiv, Prestigelös, Rätt från mig och Hålla vad vi lovar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du som söker har fordonsteknisk utbildning och det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet som mekaniker. B-körkort och god datorvana är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa vår verkstadschef:
Peter Storck 0490 - 660 22

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2016-10-31

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Västervik
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer
Mekanik
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Engströms Bil är ett privatägt företag och vår affärsidé är att tillhandahålla lösningar på kundens alla behov i samband med bilinnehavet. Engströms är auktoriserade för Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT, VW Transportbilar och även inom koncernen Scania och Gulf med anläggningar i Linköping, Västervik, Vimmerby och Kisa. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.