Omsorgsassistent till Strandvägen

Om jobbet

Vi söker en omsorgsassistent på särskilt boende. Som omsorgsassistent jobbar man hos omsorgstagare och hjälper dem utifrån deras individuella behov. I arbetsuppgifterna ingår allt ifrån personlig hygien, till matning eller på/avklädning. Vi söker dig som är trygg, har god förmåga att samarbeta i team men även god förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som vill vara med och förgylla våra brukares vardag.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omsorgsutbildning och erfarenhet av omsorgsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Kommunal exp., 0481-450 98

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om arbetsplatsen

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende till företrädesvis äldre. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.