Omsorgsassistent natt till Pilbackens gruppbostad

Om jobbet

Pilbacken är ett gruppboende för äldre personer med psykisk ohälsa. Här finns fem stycken lägenheter utrustade med trinettkök. Kök och vardagsrum finns även som gemensamma utrymmen. Boendet är beläget mitt i centrala Oskarshamn. Som omsorgsassistent nattetid ansvarar du för omsorgen av brukarna. På delegation av legitimerad personal utför du även medicinska uppgifter.

Kvalifikationer
Vi vill att du: - är undersköterska/skötare - har erfarenhet av att arbeta med den här målgruppen och har förståelse för dess problematik - är lugn och trygg i dig själv - har en förmåga att kunna samarbeta med brukarna utefter deras dagsform och mående - ser arbete tillsammans med andra som en möjlighet och en utveckling för dig och verksamheten - är flexibel, lugn, ödmjuk och att du även gillar utmaningar Eftergymnasial utbildning är meriterande. Löpande rekrytering kan komma att ske så vänta inte med din ansökan.

Du behöver ha B-körkort. Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt

Mejla eller ring Helena Steen, 0491-764805

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om arbetsplatsen

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.