Omsorgsassistent

Om jobbet

Arbete innebär att vara i hemtjänsten hos omsorgstagare i vårt Trygghetsboende. Vi har precis startat upp en ny grupp som arbetar i Trygghetsboendet. Det är en grupp full av entusiaster som verkligen ser fram mot att få en ny kollega. Arbetet innebär att planera o utföra omsorgs och vårdarbete samt där tillhörande uppgifter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har omsorgsutbildning och flera års erfarenhet av omsorgsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Titti Johansson, 0481-456 34

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om arbetsplatsen

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende till företrädesvis äldre. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.