Nu söker vi medarbetare inom sågverksindustrin

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba inom sågverksindustrin.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi händig produktionspersonal inom sågverksindustrin.

Formell kompetens
  • Gymnasieutbildning inom skogsbruk/industri/fordon/teknik eller liknande är meriterande. Alternativt dokumenterad arbetslivserfarenhet inom samma områden
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Du kan jobba olika skift
  • Truckort med behörighet A1-A4, B1-B4 är meriterande men inget krav. Var noggrann med att uppge dina eventuella truckbehörigheter i din ansökan!
Din bakgrund

Vi tror att du som söker brinner för att jobba inom sågverksindustrin och att du har jobbat med detta tidigare. Alternativt har du relevant utbildning.Du är van att ta initiativ och räds inte att hugga i lite extra när det behövs. Du har en flexibel inställning och är beredd att pendla till ditt arbete om det krävs.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och ansvarstagande med ett gott ordningssinne. Du har ett öppet och trevligt sätt. Flexibilitet är ett ledord för dig. Du trivs i konsultrollen och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid/ Dagtid/Vimmerby med omnejd

Tillträdesdag

Urval sker löpande då tillsättning kommer att ske så snart som möjligt.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag på www.lernia.se. Inga ansökningar tas emot via mail eller post.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Vimmerby
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.