Nu söker vi industrimedarbetare till en av våra kunder i Vimmerby

Om jobbet

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu engagerade medarbetare inom industrin för placering i Vimmerby. Här blir du en del av en sammansvetsad arbetsgrupp och tillsammans arbetar ni med diverse monteringsjobb.

Formell kompetens
  • Gymnasiekompetens, gärna med industri, el alternativt teknisk inriktning.
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete (meriterande)
  • Truckkort (meriterande)
  • Du har körkort och tillgång till bil.
Din bakgrund

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i urvalet. För att passa och trivas i rollen bör du vara positiv, social och trivas med industriarbete! Du visar stort engagemang för ditt arbete och trivs i en miljö med högt arbetstempo. Du är noggrann, lösningsfokuserad och vill utföra ditt jobb med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Vimmerby

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.