Nu söker vi erfarna truckförare

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare.

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi erfarna truckförare till en av våra kunder i Oskarshamn. I vårt uppdrag hos kunden kommer du att arbeta som truckförare.

Formell kompetens
  • Truckort med behörighet A1-A4 och B1-B4 är krav, Motviktstruck och skjutstativstruck är de kompetenserna som krävs mest erfarenhet från. Var noggrann med att uppge dina truckbehörigheter i din ansökan!
  • Dokumenterad erfarenhet som truckförare
  • Körkort B och tillgång till egen bil
  • Du kan jobba olika skift
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har erfarenhet från industrin. Du är van att ta initiativ och räds inte att hugga i lite extra när det behövs. Du har en flexibel inställning och är beredd att pendla till ditt arbete om det krävs.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad och ansvarstagande med ett gott ordningssinne. Du har ett öppet och trevligt sätt. Flexibilitet är ett ledord för dig. Du trivs i konsultrollen och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning / Heltid/ Skiftarbete/ Oskarshamn

Tillträdesdag

Urval sker löpande.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.