Nu söker vi engagerade industriarbetare

Om jobbet

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi nu engagerade medarbetare inom industrin.

Här blir du en del av en sammansvetsad arbetsgrupp och tillsammans arbetar ni med olika arbetsuppgifter inom processindustrin. Arbetsuppgifterna är varierande beroende på din erfarenhet och vilken avdelning som du kommer att jobba på.

Det förekommer olika typer av arbetstider/skift så du skall vara flexibel gällande detta.

Formell kompetens
  • Gymnasieutbildning (meriterande)
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete (meriterande)
  • Truckkort (meriterande) (Var noga med att ange i din ansökan vilka behörigheter du har om du har truckkort samt vilka du har mest erfarenhet av)
  • Du har körkort och tillgång till bil.
Din bakgrund

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i urvalet. För att passa och trivas i rollen bör du vara positiv, social och trivas med industriarbete! Du visar stort engagemang för ditt arbete och trivs i en miljö med högt arbetstempo. Du är noggrann och vill utföra ditt jobb med kvalité och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Vimmerby

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.