Nu söker vi en CNC-operatör

Om jobbet

Om företaget

Välkommen till Lernia för att arbeta som CNC-operatör hos en av våra kunder i Vimmerbyområdet!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör eller dig som är nyutbildad inom CNC-teknik med goda referenser från din utbildningsledare. Du kommer att arbeta med inriktning på skärande bearbetning, programmering samt svarvning och fräsning i olika system.

Formell kompetens

Du har en relevant yrkes eller gymnasieutbildning med inriktning mot CNC. Alternativt har du dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta med CNC.

Var noga med att uppge vilka styrsystem du har erfarenhet alternativt utbildning i.

Din bakgrund

Du trivs med att jobba i mekanisk verkstad med fokus på kvalite och leverans. Du känner dig säker i att hantera avancerade arbetsuppgifter inom ditt område.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad i ditt arbete samt van att jobba i ett högt tempo. Driv, flexibilitet, och en positiv inställning är egenskaper som vi värdesätter högt för denna tjänst.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/skift/Vimmerby

Tillträdesdag

Urval sker löpande.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.