Miljöansvarig

Om jobbet

Kvalitets- och miljöavdelningen arbetar med produktsäkerhet, miljö, kvalitet och hygien. Huvuduppgiften för denna nyinrättade roll är en aktivt samordnande roll för Guldfågelns miljöarbete, med ansvar även för avdelningens hållbarhetsarbete. I detta ingår utarbetande av strategier inom ansvarsområdet, liksom att genomföra miljöarbetet i enlighet med ISO 14001, bevaka miljölagstiftning och rapportera inom miljöområdet. En stor del av arbetstiden kommer även att gå till miljöuppföljningar, sammanställningar och uppdateringar av miljöledningssystem, kundärendehantering, leverantörsbedömningar samt interna revisioner.

Vi erbjuder ett självständigt arbete med utrymme att själv planera din tid mot tydliga mål. Du kommer till ett spännande företag som expanderar och ständigt utvecklas. Den ena dagen är inte den andra lik.

För att trivas med och kunna ansvara för detta viktiga område krävs minst treårig eftergymnasial utbildning med inriktning mot miljö/energi/hållbarhet eller motsvarande. Vi tror också att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med dessa frågor, liksom vana vid förbättringsarbete inom kvalitet- och miljöområdet.

I arbetet ingår ständiga kontakter dels internt, dels externt med såväl kunder och konsumenter som myndigheter. Det är därför viktigt att du är kommunikativ, strukturerad och drivande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och genomföra de planer som du tagit fram i samarbete med ledningen inom området.

Har du frågor om tjänsten, kontakta kvalitets- och miljöchef Ingela Wilhelmsson, tel. 0485-49 561. Facklig kontaktperson: Sara Johansson, Unionen, tel. 0485-29403.

Läs mer om oss på vår hemsida www.guldfageln.se och ansök via länken under www.guldfageln.se/kontakt/soka-jobb eller skicka ett personligt brev och CV till ansokan@guldfageln.se - märk ansökan "miljö och kvalitet".

Skicka in din ansökan snarast, då vi gör urval löpande - dock senast den 24 oktober 2016.
Jobbfakta
Ort
Mörbylånga
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Energi & Miljö
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget