Mekaniker till Lantmännen Maskin i Kalmar

Om jobbet

Mekaniker till entreprenad- och lantbruksmaskiner

I arbetsuppgifterna ingår allt från
enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på lantbruksmaskiner alternativt Volvo anläggningsmaskiner, då vi är kontraktsverkstad till Swecon. Du bör ha fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i fält ingår i arbetsuppgifterna. Arbete sker både i verkstad och ute på fält hos våra kunder.

Det är viktigt att du är elkunnig, kan läsa elschema och har erfarenhet av hydraulik. Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort lägst B. C-kort är meriterande.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.

Placeringsort är Kalmar.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta
Jon Rolfsson, Regionchef, 010-556 50 24
Leif Johansson, Regionchef, 010-556 73 54
Håkan Jonsén, rep IF Metall, 010-556 50 13

Välkommen med din ansökan senast 2016-10-31. Urval kommer att ske löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen

Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.


Hitta hit

Kalmar stad Visa på karta

Visa var