Om jobbet

Vi söker en mekaniker till Atteviks Lastvagnar i Nybro.

Som mekaniker på Atteviks Lastvagnar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Scanias lastbilar.

Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och tar gärna egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och ansvar är för dig en självklarhet. Du bör ha sinne för ordning, vara stresstålig och ambitiös. Du har fordonsteknisk utbildning. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit.
Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget. Vi kommer att ge dig utbildning genom vår generalagent Scania.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till:
Mats Petersson (Servicechef Kalmar/Nybro) på telefon 0480 - 48 00 62 eller mail mats.petersson2@atteviks.se.

Vi genomför urval löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt till mats.petersson2@atteviks.se.
Jobbfakta
Ort
Nybro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Atteviks Lastvagnar AB ingår i Attevikskoncernen tillsammans med Atteviks Personvagnar AB och är ett familjeägt företag. Vi är 140 anställda och omsätter ca 600 miljoner. I koncernen är vi 400 anställda och omsätter ca 2 miljarder.

Atteviks Lastvagnar AB är en av de större återförsäljarna för Scania i Sverige och vi säljer nya och begagnade lastbilar och släpvagnar. Vår servicemarknad har hög kompetens och omfattar även bussar, påbyggnader och skadereparationer. Vi bedriver vår verksamhet på 8 orter i Småland. Vår vision är att vara branschens mest attraktiva affärspartner och arbetsgivare.


Hitta hit

Visa var