Löne- och ekonomiadministratör

Arenco AB · Ekonomi · 20 dec

Om jobbet

VI ERBJUDER

Det här är jobbet för dig som önskar ett varierande arbete med fokus på lönehantering och ekonomi, men även innehållande andra administrativa arbetsuppgifter - i ett tekniskt och internationellt sammanhang.

ROLL OCH UPPGIFTER

Arenco tillverkar och säljer maskiner inom affärsområdena; Tändsticksmaskiner, Fiskrensningsmaskiner och Förpackningsmaskiner. Rollen är placerad vid Arencos kontor i Kalmar. Antalet medarbetare i Kalmar är ca 40, och merparten arbetar inom flera affärsområden.

Som löne- och ekonomiadministratör ansvarar du främst för all lönehantering inom Arenco. Rollen innefattar bl.a. följande arbetsuppgifter:
  • Lönehantering och -frågor, för Arencos samtliga medarbetare.
  • Redovisning av skatter.
  • Kundreskontra och leverantörsreskontra.
  • Bokning av leverantörsfakturor.
  • Administration inom försäljning, såsom; säljorder, orderbekräftelse och maskinleverans.
  • Viss lagerhantering och vissa inköp.
För rätt person skulle tjänsten också kunna innehålla framtagande av marknadsföringsmaterial och webbadministration. Som du ser inkluderar rollen många olika uppgifter. Denna flexibilitet finns på flera funktioner och är viktig för oss.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde 2017-01-15, eller enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som attraheras av miljön, rollen och arbetsuppgifterna och som har relevant kunskap och erfarenhet. Grundläggande är att du är väl insatt i löneadministration och kan fungera som sakkunnig inom detta område. Förekommande avtalsområden hos oss är Teknikavtalet Unionen och Teknikavtalet
IF Metall. Vi önskar också att du har erfarenhet av relevant ekonomiarbete. På det hela taget är du en skicklig administratör som trivs med varierande administrativa uppgifter!

Vidare har du goda kunskaper inom affärssystem för lönehantering och ekonomi (Arenco använder sig av Monitor och Hogia) samt goda kunskaper i Word och Excel. Du behärskar det svenska språket väl och är trygg i att kommunicera på engelska, i såväl tal som i skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann och lika självgående som samarbetande. Andra uppskattar dig för ditt positiva och goda humör. Du är serviceinriktad och har ett affärsmässigt tankesätt. Intresse för teknik är ett plus.

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta Per Dahlgren vid Cap Urval, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0480-42 00 24.

Ansök/visa ditt intresse för tjänsten snarast, dock senast den 20 december, via http://capurval.se/aktuella-uppdrag/lone-och-ekonomiadministrator
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Arenco-koncernen med huvudkontor i Kalmar levererar
kundanpassade maskinlösningar inom områdena: Tändsticksmaskiner,
Förpackningsmaskiner och Fiskrensningsmaskiner.
Antalet medarbetare i verksamheterna i Kalmar och Shanghai är ca 200. Omsättningen uppgår till drygt 200 MSEK.

Läs gärna mer om oss på www.arenco.com