Leg arbetsterapeut

Nybro kommun · Hälsa & Sjukvård · Sista dagen!

Om jobbet

Kommunal rehabilitering ger stöd till träning i hemmiljö, i både ordinärt och särskilt boende. Vårt fokus är att få individens vardag att fungera. Arbetsterapeuten ansvarar för bedömning och träning i aktivitet samt handledning och instruktion till patient, närstående och omsorgspersonal. I arbetsuppgifterna ingår förskrivning av hjälpmedel och bedömning inför bostadsanpassning. Vi möter personer i olika åldrar, även om flertalet är äldre. Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Teamarbetet är väl utvecklat i vår verksamhet och nu vill vi ha möjlighet att arbeta ännu mer med rehabilitering i hemmet, därför behöver vi dig! Vi kan erbjuda ett gott och glatt klimat och nära samverkan kollegor emellan!

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från kommunal rehabilitering är ett plus, men viktigare är din motivation för den utmaning arbetet innebär. Du är flexibel och har lätt att möta olika typer av människor, har en ödmjuk attityd och är beredd att samverka med olika teamkollegor, allt efter behov. Att träna med patienter i vardagen är självklart för dig. Du är nyfiken och vill lära mer inom rehabiliteringens alla delar - såväl via erfarna kollegor som via utbildning, i smått och stort. Om du tycker att utbildning av andra, enskilt och i grupp, är roligt och givande, är det ett stort plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer! Körkort är ett krav.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Ewa Sveding, 0481-456 48

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt och särskilt boende till företrädesvis äldre. Förvaltningen har drygt 500 anställda. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.