Lastbilsmekaniker till Västervik, Engströms Lastbilar AB

Om jobbet

Vi behöver förstärka vårt team i Västervik med ytterligare en mekaniker.

Som lastbilsmekaniker hos oss ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som tekniker mot tunga fordon eller personbilar. Du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Ett krav för tjänsten är att du har B körkort, saknar du C behörighet är detta något vi kan hjälpa till att lösa. Detta arbete kräver en hel del datorkunskaper som vi tror att du innehar. Vi ser det som en merit om du som söker har goda kunskaper i svetsning.

Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi står för kompletterande utbildning på vårt breda produktprogram, som är ett av de absolut modernaste och våra produkter ligger i spetsen på dagens teknikutveckling. Du kommer till ett trivsamt team med hög kompetens och erfarenhet som hjälper och stöttar.

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka din ansökan senast den 18 december.

Vi genomför intervjuer kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du vår Verkstadschef Henrik Andreasson tel. 0490-660 21.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Engströms Lastbilar AB är en auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar med anläggningar i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Vårt mål är att erbjuda våra kunder kompletta serviceanläggningar nära kunden med hög kunskapsnivå i alla led, för att kunden ska få ett så effektivt fordonsnyttjande som möjligt till lägsta kostnad. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 140001.