Lärare i SvA

Nybro kommun · Utbildning · 6 nov

Om jobbet

Arbete som lärare i svenska som andraspråk för nyanlända elever. Du arbetar för att hjälpa våra nyanlända elever med att komma igång med det svenska språket så att de allteftersom kan delta i undervisningen i sina ordinarie klasser. På skolan finns ytterligare en SvA-lärare som arbetar med våra nyanlända elever.

Kvalifikationer
Lärarbehörighet för undervisning i Svenska som andraspråk för elever å k 1-6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Jobbfakta
Ort
Nybro
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Anders Thomas, 073-35 74 478

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Orrefors skola är beläget 2,5 mil utanför centralorten Nybro. Skolan har c:a 145 elever fördelade i åk F-6. Personalen är indelade i två arbetslag, F-3 och 4-6. Antalet personal på skolan är 9 st i F-3 samt 6 st i åk 4-6. På skolan finns även två fritidshemsavdelningar med totalt c:a 50 barn.