Kvalificerad ekonom till Oskarshamns kommun

Om jobbet

Kommunkontoret och ekonomiavdelningen är inne i ett aktivt förändringsarbete. Vi söker nu dig, en kvalificerad ekonom med konsultativt arbetssätt och som trivs i en miljö med höga krav. I rollen som ekonom deltar du aktivt i arbetet med prognos, bokslut och rapportering. I uppdraget ingår redovisning och analysarbete. Du kommer att tillsammans med våra övriga ekonomer vara delaktig i arbetet med utveckling av kommunens redovisning och ekonomiadministrativa rutiner. Vi erbjuder dig spännande uppdrag, omväxlande arbete och nya kontaktnät i en trevlig och kreativ miljö.

Kvalifikationer
Är detta du? * har ekonomexamen från universitet eller högskola * har minst fem års erfarenhet av självständigt kvalificerat ekonomarbete * har en ekonomisk helhetssyn och god analytisk förmåga * har erfarenhet av att skriva, redogöra och föredra ekonomiärenden * är ansvarstagande, engagerad, initiativrik och utvecklingsinriktad * har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp * har god kommunikationsförmåga * kan skapa och upprätthålla goda relationer med såväl medarbetare som ledning * vill arbeta i ett härligt gäng med kompetenta och skickliga ekonomer I så fall - vänta inte utan skicka in din ansökan till oss snarast då vi kommer att ha en löpande rekrytering så fort erforderliga beslut har fattats.

Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Eva Svensson, 070-3505686

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om arbetsplatsen

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.