Konstruktör till Scania Oskarshamn

Om jobbet

I Oskarshamn bygger Scania sina lastbilshytter till hela europaproduktionen. Scania Oskarshamn är inne i en mycket expansiv fas med stora projekt och modernisering av produktionsanläggningarna. Förutom produktion av hytter finns en avdelning i Oskarshamn som ansvarar för introduktion av nya produkter globalt. Avdelningen är belägen nära produktion i ett Tekniskt Centrum där resurser finns som jobbar tätt ihop med konstruktion och produktion, för att anpassa produkterna till våra produktionsprocesser. Avdelningen jobbar med allt från tidiga Cad-underlag och simulering till prototyp och förseriebyggnation.

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör kommer du att ingå i ett team som servar våra verkstäder med konstruktioner av produktionsutrustning. Variationen på uppdragen är stora eftersom våra kunder har olika behov. Verktygskonstruktion har också till uppgift att serva vår logistikavdelning med konstruktioner av olika specialdesignade transportemballage, för såväl interna som externa transporter av material till hytterna.

Vi kan alltså erbjuda ett brett arbetsområde som snabbt leder till god kännedom om både vår verksamhet och våra produkter och därmed skapa ett stort och brett nätverk. Du kommer även att vara delaktig i gruppens förbättringsarbete, som bidrar till att förbättra såväl den egna arbetssituationen som hela arbetsprocesser gentemot våra kunder. Du kommer få arbeta i PLM-systemen Catia V5 med Enovia.

Din profil

Som person är du innovativ och analytisk samt strukturerad i ditt arbetssätt.

Du är lyhörd och har förmågan att skapa goda relationer med kunder och medarbetare.

Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Maskinteknik alt. motsvarande

Erfarenheter från fordonsindustrin är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och initiativförmåga vid valet av sökande.

För mer information kontakta:

Personalman Elena Grkovska tfn. 0491 762396.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior. Vi kommer under denna rekryteringsprocess hantera ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan senast den 9 december 2016.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 42 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2014 uppgick faktureringen till 92,1 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 6 miljarder kronor.