Junior verksamhetskonsult inom fastighetsförvaltning

Framtiden · Administration · 31 okt

Om jobbet

Har du en utbildning inom ekonom eller affärssystem och har ett intresse för fastighetsbranschen. Då är du den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetskonsult inom fastighetsförvaltning hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du hjälper bolagets kunder i processen att införa kundanpassade system och produkter. I arbetsuppgifterna som konsult ingår det installation, implementation, utbildning för de som ska använda produkten samt att ansvar för uppstart av nya projekt. Resor i tjänsten kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Förmedla kundernas behov av nya funktioner och förbättringar
  • Implementation, installation samt utbildning av programvara
  • Projektledning
Din profil

Krav:
  • Utbildning inom ekonomi eller affärssystem
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Meriterande:
  • Grundläggande kunskaper inom affärssystem
  • Körkort B
  • Erfarenhet av projektledning
Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som verksamhetskonsult bör du vara social och utåtriktad då du kommer ha daglig kontakt med företagets kunder. Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och är strukturerad i ditt arbete. Vår kund erbjuder dig som anställd en härlig och glad arbetsplats. De satsar på sina anställda och vill se de utvecklas i sina roller.

Villkor

Arbetstider: Kontorstider
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Kalmar

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt

Ring Kristina Helmer, 0723 015510

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Bolaget är ett nordisk programvarubolag, de grundes år 1985. De har idag 110 anställda med en omsättning på 150 miljoner. De har kontor på 8 orter runt om i Sverige. Bolaget utvecklar och leverera standardiserade programvaror för branschunika behov. De jobbar med kunder inom bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, banker och försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare, energibolag samt tidningsföretag.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.