Jobba extra som truckförare/plockare

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning i Vimmerby/Hultsfred med omnejd söker vi dig som kan arbeta extra inom lager och industri. Vi söker dig som vill arbeta som truckförare och/eller plockare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete eller har utbildning inom industri och lager.

Du som söker har idag någon annan huvudsaklig sysselsättning ( exempelvis studier eller annat arbete) och vill arbeta extra. Ange i din ansökan vad du har för annan sysselsättning.
Det är i första hand arbetstid på dagtid men det är viktigt att du är flexibel gällande arbetstider då de kan variera (dag/kväll/helg).

Truckkort med B behörighet krävs för att bli aktuell för tjänsten. Det krävs även B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Vi söker dig om är ansvarsfull och flexibel. Du tycker om att träffa nya människor och har ett tillmötesgående sätt och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter.

Välkommen med din ansökan på Uniflex.se. Urval sker löpande och vi tillsätter tjänsterna efterhand. Uppdragsstart är omgående.
Jobbfakta
Ort
Vimmerby
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Mejla Mattias Milhav

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.