Jobba extra som fälttekniker i Kalmar-området!

Om jobbet

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb där du kan utvecklas praktiskt inom teknik? Nu söker vi dig som vill arbeta extra som fälttekniker under terminerna. För dig med ett genuint tekniskt intresse är detta arbete ett ypperligt tillfälle att få jobba praktiskt, knyta kontakter och nätverka med branschverksamma.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning fälttekniker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu.

Arbetsuppgifter

Som fälttekniker kommer du att arbeta ute hos vår kunds slutkunder med service, felsökning, installation och reparation av PC, skrivare, uttagsautomater och biljettautomater. Det kommer ingå resor i tjänsten och du behöver ha tillgång till egen bil. I början av uppdraget kommer du att få en introduktion och utbildning av seniora fälttekniker.

Arbetet inkluderar bland annat:
 • Service/support av arbetsplatsutrustning
 • Deskside support
 • Installation/ändring av ny utrustning
 • Service/support av serverutrustning
 • Uppföljning av eventuell felanmälan
Vi söker dig som

Studerar något IT/Teknik-relaterat på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier. Vi ser gärna att du kan arbeta minst ca 2 dagar i veckan under terminerna. Det som kännetecknar dig allra mest är ett genuint intresse för teknik och it.

Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Grundläggande PC-kunskaper
 • Körkort B och tillgång till egen bil
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbetat med service, exempelvis butik.

Som person är du driven och trivs i en roll där det är mycket kundkontakt och tar egna initiativ för att lösa de olika situationer som kan uppstå. Vidare är du väldigt noggrann både gällande det tekniska men även när det kommer till administration så som tidrapportering, avrapportering samt återkoppling.
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Vid behov, löpande
 • ARBETSTID: Varierande arbetstider mellan 8-18
 • PLATS: Kalmar med omnejd
ÖVRIG INFORMATION
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation.