JAVA-utvecklare sökes i Kalmar

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en driven person med ett stort engagemang? Har du goda kunskaper inom JAVA och vill utvecklas hos vår kund? Då är detta helt rätt tjänst för dig!
Till vår kund i Kalmar, ett globalt företag inom IT-sektorn, sökes nu en JAVA-utvecklare. Tjänsten innebär att tillgodose kundernas behov och delta i design, utveckling och förvaltning av både klient/server, samt webbaserade IT-system. Du arbetar i nära samarbete med andra medarbetare i projektform där kundens IT-lösning står i fokus. Det finns stora utvecklingsmöjligheter hos vårt kundföretag där du får möjlighet att arbeta i en utmanande miljö.

Tjänsten är på heltid med arbetstid dagtid. Du kommer till en början vara anställd av StudentConsulting på en provanställning, 6 månader, för att ha möjlighet att bli övertagen av kunden i förlängningen. Välkommen in med din ansökan redan idag, tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i denna roll har du en relevant examen samt goda kunskaper i JAVA-utveckling. Du behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt. Meriterande om du har tidigare erfarenhet från Telecomsektorn. Kanske har du tidigare arbetat i en roll som systemutvecklare/programmerare och vill nu ta nästa steg i karriären?

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig med en stark drivkraft och en vilja att leverera hög kvalitet mot kund. Du bör ha höga ambitioner och vilja utvecklas. Du har ett intresse för teknik och vill finna kreativa lösningar, samtidigt som du är ansvarsfull och en lagspelare.
Jobbfakta
Ort
Kalmar stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!