intresserad av extrajobb?

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker flera personer för extrajobb inom fordonsindustrin i Oskarshamn. Du kommer att vara timanställd hos Lernia för att rycka in hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara att kontrollera att produkterna som tillverkas är rätt monterade och att de inte har några skador.

Du kommer att jobba i skift, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstider. Det är även en förutsättning att du kan ta uppdrag med kort varsel.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fyllt 18 år och studerar eller har annat arbete om minst 50%, eller dig som är pensionär men vill jobba extra inom fordonsindustrin ibland.

Personliga egenskaper

Viktiga egenskaper för att jobba extra inom fordonsindustrin är att du är flexibel och positiv till nya utmaningar. Du har lätt att lära och har en hög arbetsmoral och initiativförmåga. Du har lätt för att kommunicera, är pålitlig, lyhörd och noggrann.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Extrajobbet sker på timanställning och du arbetar i skift. Du kommer i huvudsak arbeta inom Oskarshamns kommun.

Tillträdesdag

Vi behandlar ansökningar löpande. Därför är det bra om vi får din ansökan så snart som möjligt.

Information

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Jobbfakta
Ort
Oskarshamn
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Kontakt

Ring Mathilda Persson, 072-2543307

Publicerad

48 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se