Innesäljare

Jobbet.se · Försäljning · 17 dec

Om jobbet

Vi söker nu en innesäljare till vår filial i Järnforsen

Bli en av oss!
Alla vi som arbetar på Bevego är del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Men det innebär inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre. Till exempel genom att etablera oss på ännu fler platser, se till så att vårt sortiment ständigt uppdateras och att vi har marknadens mest kompetenta medarbetare.

Som innesäljare har du följande uppgifter:
  • Kundkontakter genom telefon och på filial
  • Bevaka objekt
  • Skapa nya kundkontakter
  • Utveckla befintliga kundrelationer
  • Kalkylarbete med offerter
  • Försäljning på filialen
  • Utveckla affärsområdena
  • Stötta och samarbeta med utesäljaren
Vem söker vi?
Vi söker därför dig som älskar att möta människor, har ett stort engagemang och tycker om att ge service. Vill du ha ett utmanande och spännande arbete där du drivs av resultat och hög ambitionsnivå, då är detta jobbet perfekt för dig!

Vi tror att du som söker har några års yrkeserfarenhet inom försäljning, har du tidigare erfarenhet från branschen och kunskaper om våra produkter är meriterande. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Placering Järnforsen

Intresserad?
Skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 december. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Upplysningar lämnas av regionchef sydost; Nils-Johan Elofsson på telefon 0706-70 96 85.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Hultsfred
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Numera vänder vi oss även till företag inom tillverkninsindustrin. Vi har filialer på närmare 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder. Verksamheten startades 1994 och ägs sedan 2002 av Dahl Sverige AB som ingår i världskoncernen Saint-Gobain. Bevego har drygt 400 anställda.