Industrielektriker

Om jobbet

Sätter du kunden i fokus och är ambitiös, analytisk och initiativtagande? Ta då chansen att arbeta förebyggande och långsiktigt för att öka våra kunders
driftsäkerhet och utveckla vår serviceverksamhet i teori och praktik. Som en del i vårt team blir du en nyckelmedarbetare med möjlighet till utveckling och kompetensöverföring, såväl i Sverige som internationellt.

Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas där vi satsar på expansion och tillväxt. Nu söker vi duktiga medarbetare som vill vara en del i denna resa. Hos oss får din passion för att skapa driftsäkra anläggningar stort utrymme. Vi vet nämligen att just detta är avgörande för att nå våra kunders mål. Är du en av oss?

Din roll som Industrielektriker
Som industrielektriker hos Quant är du flexibel och arbetar tätt tillsammans med en sammansvetsad grupp tekniker, som arbetar med att utföra och utveckla förebyggande och avhjälpande underhåll på vår kunds produktionsanläggningar.

Vi sätter högt värde på följande erfarenheter:
  • Elektriker- och automationsutbildning
  • Felsökning och ändringar i styrsystem
  • Erfarenhet inom processindustri- service och underhåll
  • Allmän datorvana, kunskaper inom Office och erfarenhet av att ha jobbat i något underhållssystem
  • God kommunikation i svenska och engelska


Vem trivs här?
Är du ett föredöme inom säkerhet, som är ett av våra största fokusområden, ser vi dig gärna som en av våra nya kollegor.

I din roll har du en positiv attityd, är affärsmäs­sig och serviceinriktad med kunden i fokus. Som person är du ambitiös och analytisk med god samarbetsförmåga.

Vad erbjuder vi?
Vi kan erbjuda dig arbete i en stimulerande miljö och ett stort nätverk för att hela tiden ligga i fram­kant vad gäller driftsäkerhet av produktionsanläggningar. Som anställd hos Quant har du en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan senast 7 december -2016

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till:
se-hr@quantservice.com, Mailet märks med Industrielektriker Figeholm.

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.

Ort: Figeholm, Sverige
Arbetstid/varaktighet/lön: Heltid, tillsvidare
Rapporterar till: Site-chef

Frågor
Site-chef, Jan-Peder Wange:
Tfn, 010-456 64 27

HR-generalist, Malin Jarleberg:
Tfn, 010-456 64 04
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jan-Peder Wange, 010-456 64 27

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 25 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhålls-kostnader och förbättra anläggningens prestanda - våra medarbetare gör skillnad. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Quant i Figeholm servar ABB och ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustning och fastighet.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi över 2500 medarbetare över i världen.