Gymnasielärare i Svenska/Tyska

Om jobbet

Undervisa elever på Oscarsgymnasiet i svenska och tyska. Du kommer att ingå i NA´s arbetslag men undervisa även på andra program. Tjänsten är ett vikariat.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har behörighet att undervisa i svenska och tyska på gymnasiet, eller motsvarande. Stor vikt kommer att läggas vid Dina personliga egenskaper.

Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Mikael Hedkvist, 0491-76 45 03

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om arbetsplatsen

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.