Gitarrlärare på Oscarsgymnasiet

Om jobbet

Undervisa i gitarr på Estetiska programmet.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som: - har behörighet att undervisa i gitarr på gymnasieprogram. - har erfarenhet av undervisning i ämnet. Som person vill vi att Du: - är en lagspelare som tillsammans med kollegor tar ansvar för alla delar av undervisningen. - tar initiativ i samarbeten och pedagogiska samtal. - ser individens möjligheter och har förmågan att individanpassa undervisningen efter den enskildes behov. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi har rökfri arbetstid. Vi erbjuder ett flexibelt friskvårdsavtal. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Åke Nilsson, 0491-885 47

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om arbetsplatsen

Hos oss på Oskarshamns kommun får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Oskarshamns kommun utsågs 2016 till en av de 50 mest spännande arbetsgivarna inom offentlig sektor. Det är våra egna medarbetare som har gett oss högt betyg, framför allt för att vi har kreativ arbetsmiljö med spännande och meningsfulla jobb. Vi får också högt betyg för att vi är goda kollegor som skapar trivsel på arbetsplatsen. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv.