Fritidspedagog, Fagerslättsskolan

Nybro kommun · Utbildning · 29 okt

Om jobbet

På Fagerslättsskolan finns i dagsläget 4 st Fritidsavdelningar. Du kommer att arbeta på avdelningen Ekorren tillsammans med andra fritidspedagoger. Vi söker dig som är lärare i fritidshem/fritidspedagog som vill arbeta hos oss på fritids tillsammans med våra elever. Uppdraget innebär att komplettera lärandet samt stödja elevernas sociala och allmänna utveckling. Som fritidspedagog arbetar du för att stimulera elevernas utveckling och lärande och erbjuda alla en meningsfull fritid. Du kommer att ingå i ett arbetslag med en grupp fritidspedagoger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Utbildad lärare i fritidshem, fritidspedagog eller annan likvärdig pedagogisk högskoleexamen och är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du bidrar till våra elevers utveckling genom samspel och i dialog med andra. Du är engagerad, rak och öppen och har en organisatorisk förmåga. Du kan göra individuella anpassningar för eleverna utifrån de behov du möter. Du har god förmåga att skapa bra relationer med elever och vårdnadshavare. B-körkort är ett krav.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.
Jobbfakta
Ort
Nybro
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt

Mejla eller ring Pär Axelsson, 0481-452 83

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om arbetsplatsen

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. Fagerslättsskolan är en F-6 skola i centrala Nybro. På skolan finns 4 st Fritidsavdelningar.