Extrajobb för student med tekniskt intresse!

Om jobbet

Om företaget

Är du student med minst ett till två år kvar av dina studier? Är du dessutom en teknikintresserad och händig person? Ta chansen att jobba extra på en av Kalmars trevligaste tillverkningsindustrier!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola och vill arbeta extra vid behov.
Tidigare erfarenhet av montering eller avsyning är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste för oss är att du är kvalitetsmedvetenhet, har en hög arbetsmoral, kan jobba i ett högt tempo. Vidare ser vi att du ska ha en god laganda och bra inställning. Resten lär du dig på plats!

Formell kompetens
  • Truckkort (meriterande)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Datavana
  • Har fysiken som krävs för ett jobb där du står upp under ett helt arbetspass, avsynar, sorterar och justerar med handverktyg.
  • Kan följa instruktioner, ta emot feedback och har en positiv attityd till att jobba.
Personliga egenskaper

Som person är du punktlig och pålitlig. Du ska vara flexibel och kunna hoppa in och jobba på 1-2 dagars varsel.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställning/ Extra /visstid studerande

Tillträdesdag

Omgående. Vi jobbar löpande med urval så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.