Erfaren HR business partner

Om jobbet

Om företaget

Har du flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR-arbete? Trivs du i en roll där du får skapa goda relationer och arbeta konsultativt gentemot företagets chefer? Då har vi det rätta jobbet för dig - varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som HR business partner!

Vi söker för kunds räkning en erfaren HR business partner, som med sin gedigna erfarenhet inom HR kommer att driva och utveckla företagets HR-processer. Företaget är ett trevligt familjeägt bolag, som är verksamt inom industrin och beläget i Mönsterås-området.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett inom HR-området, med bl.a. arbetsrätt, organisationsfrågor, kompetensutveckling, rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljö. För att lyckas i din roll är det viktigt att du känner dig trygg i din expertis, tycker om att arbeta nära cheferna i organisationen samt har en god kommunikativ förmåga. Vi tror att du har ett coachande förhållningssätt, men också att du kan vara kravställare där så behövs. Du sitter med i ledningsgruppen och bidrar genom din personlighet och dina kunskaper till att företaget kan ta ytterligare steg i sin utveckling. Du kommer att ansvara för relationen med de fackliga parterna och säkerställa att företaget agerar utifrån ett arbetsrättsligt korrekt perspektiv. Har du tidigare erfarenhet avTeknikavtalet är det meriterande, då företaget är anslutna till detta kollektivavtal.

Formell kompetens

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete inom HR. Har du dessutom erfarenhet från tillverkningsindustrin eller liknande är det meriterande. Givetvis har du adekvat utbildning inom HR eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har god kännedom om gällande lagar och avtal, erfarenhet av fackliga förhandlingar och känner dig trygg i att arbeta såväl operativt som strategiskt inom HR-området.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med tjänstgöringsort Mönsterås. Provanställning via Lernia Bemanning kan bli aktuellt.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Ansök redan idag, då urval kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Mönsterås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Kontakt

Ring Karin Kolmevik, 072-254 00 17

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.